Meny
Före maten?!
- Pastis
4cl124:-
Dry martini159:-
Crémant129:-
Champagne flaska 75cl775:-
Förrätter/Starters
- Chèvre Chaud
Bakad getost med levain, päron, pinjenötter & sallad / Goat Cheese au gratin with levain, pear, pine nuts & salad150:-
- Escargots à la Bourguignonne
Sniglar i vitlöks-& örtsmör/Snails in herbal butter140:-
- Assiette Charcuterie
Gmc's Rillette, Charkuterier & Cornichons / Gmc's Rilette, Charcuteries & Cornichons155:-
- Asiette Mix, för 2 personer
Som ovan plus dagens ostar / As above, plus today's cheeses 255:-
- Boeuf Tartare
Boeuf Tartare Handskuret innanlår (60g), Karljohanmajo, gruyére, purjolök,picklade senapsfrön och oxalis / Hand-cut inner thigh (60g), Karljohan mayo, gruyere, leek, pickled mustard seeds and oxalis190:-
Varmrätter/Mains
- Entrecôte
Med grönpeppar-rödvinsås, frites och sallad/ with greenpeppar-redwinesauce, fries and salad. 445:-
- Boeuf Tartare 1/1
Finskuret oxinnanlår (120 g), serveras med dijonmajonnäs & riven gruyère, kapris, picklad echalôte och frites / Fine cut ox topside (120g) with capers, pickled shallots, dijon mayonnaise. served with fries 335:-
- Confit de Canard
Konfiterad Anka med potatis, fänkål, päron och Roquefort-sås.375:-
- GMC:s Bouillabaisse
Fiskgryta med tomat, rotfrukter, fänkål och saffran. Serveras med rouille 🍅, 🐠 🐟 / Fish stew with tomato, root crops, fennel & saffron. Served with Rouille295:-
- Ratatouille
Provencalsk grönsaksragu, serveras med sötpotatis-chips. Vegansk!! Provençal Vegetable ragu, served with sweet potato chips. Vegan235:-
- Rotselleri på 2 sätt / Celeriac in 2 ways
Långbakad och friterad rotselleri, rotselleripuré, Karljohan buljong, färsk purjolök, picklade senapsfrön / Long-baked and deep-fried celeriac, celeriac purée, Karljohan broth, fresh leeks, pickled mustard seeds265:-
- Moules Marinières
Ångade blåmusslor, serveras med frites och aioli. Kan också fås med sallad/ Steamed mussels, served with frites and aioli. Can also be had with salad Vitt vin, échalote, vitlök och dragon/ White wine, shallots, garlic and tarragon265:-
- Moules Provençale
Ångade blåmusslor i vitt vin, tomat, paprika, échalôte, vitlök, basilika / Steamed mussels in white wine, tomato, bell pepper, shallots, garlic, basil285:-
- À la Normande
Ångade blåmusslor, cider, échalôte, bacon, smör, fänkål, grädde, calvados/ Steamed mussels ,cider, échalôte, bacon, butter, fennel, cream & calvados 315:-
- À la crème
Samma som Moules Mariniéres med grädde / Same as Moules Marinières, with cream 275:-
- Moules Chili
Ångade blåmusslor i vitt vin, échalôte, vitlök, dragon, chorizo, tomat, paprika, chili, portvin, grädde / Steamed mussels in white wine, shallots, garlic, tarragon, port wine, chorizo, tomato, bell pepper, chili, cream..315:-
- Moules Roquefort
Ångade blåmusslor i vitt vin, échalôte, grädde, vitlök, rosmarin, lime, limeblad och Roquefort / Steamed mussels in white wine, shallots, garlic, rosemary, lime, lime leaves and Roquefort 310:-
Vid hög belastning kan maten bli fördröjd / when the kitchen is very busy, the waitingtime can be a bit long
Desserter / Desserts
- Assiette Fromages
Dagens ostar med fikonmarmelad och örtrostat bröd / Today´s cheeses with fig marmalade & herb toast 140:-
- Glass / Ice cream
Vaniljglass med chokladsås och vispad grädde med nougatcigarr/ Vanilla ice cream with chocolate sauce and whipped cream with nougat cgar75:-
Crème Brulée120:-
- Sorbet
Hallonsorbet med chokladsås & spritade bär/Raspberry sorbet with chocolate sauce & berries in rum75:-
- Rêve de Pomme
Kryddbakat äpple med kaksmul & vaniljglass/Spice baked apple with cookie crumbles & vanilla ice cream130:-
Café/ Thé37:-
Espresso38/45:-
Vid hög belastning kan väntetiden bli lite längre / When the kitchen is very busy, the waiting time can be a bit long. Konsertavgiften är 70 Skr per set/person, musikerna spelar 3 set(gånger).